(afbeelding voor) Borsari Center

Gaatjes Schieten

Wij maken gebruik van het Studex® 75™ systeem om de gaatjes te prikken. De oorknopjes worden met dit innovatief systeem in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

Nu is dit nauwelijks voelbaar en bijna geluidloos en dus ook ideaal voor kinderen. Het oorknopje zitten hygiënische in een enkele cartridge, die direct in ons instrument geplaatst kan worden. Deze cartridge laat de punt van de steker zichtbaar, hierdoor is het mogelijk om heel precies de gaatjes te zetten.

Klik hieronder voor een korte instructie video.

De bij ons verkrijgbare oorknopjes zijn van chirurgische staal, geel goud of wit goud.

Door gebruik te maken van de gouden knopjes bent u gelijk klaar voor de toekomst.

Wij hebben een ruime keus aan oorknoppen die wij kunnen schieten.

  • We prikken alleen in het oorlel
  • We prikken oor voor oor (dus niet tegelijk)
  • Voor iedere leeftijd ( 0 tot 100)
  • onder de 16 neem dan een wettelijk vertegenwoordiger mee
  • Afspraak maken niet nodig

Hoe gaan we te werk

We maken als eerst het oor schoon met een alcoholdoekje, dan markeren we de plek waar we gaan prikken met een stift. De locatie van de stippen laten we controleren door u. Daarna prikken we de oorknopjes oor voor oor. (dus niet tegelijk)
Indicatie van genezingstijden van gezette oorknopjes 6-9 weken

Omdat de huid in het gaatje nog jong is en makkelijk kan beschadigen is het verstandig om het eerste jaar altijd oorbellen te dragen. Na de eerste 6 weken mogen dit andere oorbellen zijn dan de schietoorknopjes.

De recentelijk geplaatste oorknopjes zullen over het algemeen enkele dagen gevoelig zijn of wat pijnlijk aanvoelen. Daarna moet de pijn verminderd zijn.

Is dit niet het geval dan moet de huisarts ingeschakeld worden. Verwijder het sieraad niet voordat een arts bezocht is.

Tijdens de genezingstijd mag het sieraad niet verwijderd worden, tenzij er sprake is van een allergische reactie. Dit ter voorkoming van het dichtgroeien van het gaatje en infectiegevaar. Een pas geplaatste oorknop kan binnen 10 / 15 minuten dicht groeien als er geen oorknop in zit.

Overzichts foto studex

(afbeelding voor) SwissMilitaryfooter2023

Advertentie

(afbeelding voor) RaymondWeil Side
Copyright © 2024 Juwelier Kervezee.